ukhwah syabab

Saturday, October 22, 2011

sejenak tentang syabab...

selamat mlm semua... hari ni aku usha tgk follwer aku dh yg ke 59... dlm tempoh setaun ni peningkatan mendadak.... e'eleh xde la byk sgt... yup mang xbyk pon tp walopon follower ni sikit2 tp yg penting ade yg sudi menjenguk n mek informasi2 yg bergune.... n at de same time sharing wat happen in my life too wif u guyz... yeah im kinda fall in love wif all of u... yeah... i meant it.... dah2 jgn sorok2..oke tabiat berckp sorg2 nie mang hobi aku...so byk entri2 aku ckp sensorg harap maklum la...
aku hanya insan bese yg sknk ni masih belajar.... taun dua semester 3 mek ijazah teknologi perubatan dlm kesihatan persekitaran...
di Unikl kampus bongsunyer iaitu Institut of Medical Science Technology (MESTECH) yg mana kampus sementaranye di sebuah rumah kedai di highway kajang... yeah... im one of the people yg dh smpai satu tahap tuu melihat highway cm tgk laut...err...damn...
aku br berusia 19taun (siyes tipu dah 20taun still xnk ngaku dh )
ehmmm aku suka berkenalan dengan org sbb tu people sometimes akan terkejut bila aku suka sgt bertanya at the 1st time berjumpa....seolah2 dorg artis n im de reporter... yeah rite....
the important things in my life besides my family is friendship... yeah they can make me cry like 1 liter of tears... n until now im still searching about friendship...
n tuk pengetahuan sume aku ade dua blog... selain citera seorang syabab.. satu lagi blog aku ialah Thought for wonder korg leh tgk kt tepi blog aku ni ade dlm senarai karya2 kesukaan syabab... fyi,mostly tu sume karya asli aku.... english aku mang xbagus tp jz nk share pe yg terpahat dalam hati ni.. dua blog ni sebenarnya menandakan satu versi english satu versi melayu... kekdang aku ni overexcited maka terenglishkan blog citera seorg syabb... mesti korg annoyying giler ngn mamat ckp melayu rojak nie... xper2 eman xkisah...
kenapa citera seorang syabab?sebenarnya seblum ni blog ni diberi nama hikayat seorang syabab... aku plan nk wat underground jer blog nie... xsangka lak ade yg menjenguk... lame2 rase cm hikayat tuu benda yg lepas so aku tukar dengan citera seorang syabab... yg bermaksud kisah hidup seorang remaja lelaki... haa itulah mksd blog aku secare literal...secare konseptual korg leh usha sendiri entri2 aku yg lepas...
beb,perlukah ko nk promote diri kt sini? ceit suka ati aku lah blog aku... xde la mestilah kene citer... sbb aku hargai sespe yg bace blog ni baik yg aktif reader n silent readers.... xkenal maka xcinta kan2?? wat mase ni maybe aku akan sibuk sikit sbb nk final exam daa... so kalo korg free usha2 lah entri2 aku yg lepas... aku suka bercerita n itulah benda yg aku xkn leh tinggalkan... t bila punya mase aku akan updated... ceit kantoi aku akn curi2 mase time stdy tuk tulis blog... oke dats all for now... aku rase aku akn post entri ni tuk sehari je kot... nk simpan wat draft leh t published lek bila ade org tanyer.... hehehe...

p/s: stdy smbil makan maggi n minom nescaffe.... memang perrgghhhh...

5 comments:

Saiazuan said...

dont worry about follower bro, i am one of urs.. :) keep the good writing and updates, it will increasing day to day :)

eman said...

thx bro... i appreciated it...huuhu

Saiazuan said...

insyaAllah klu ada entry yg aku trbitkn brkaitn ngan blog ni, aku tlng promote blog ko.. :)

bukankosong said...

a ah..yg penting ko BEST!!!
hahaha

eman said...

bukankosong...wah..thx bro..hehe

macam2 iklan