ukhwah syabab

Wednesday, January 11, 2012

wordless wednesday #6

15 comments:

Pocket said...

hahah! ni nak cr gaduh ke aper ni!?:D

Dhiya Fariza said...

amazingly true actually. seriously i envy boys friendship.

Lelaki Ini said...

huhuh
dua2 cara persahabatn best!

zonaku said...

hehehe.......


not really la.... ada je ladies friendship macam y kedua tu........

i had few like that, we had lasted about 20 years so far.... insyaallah forever...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahaha ni yg spatutnya blaku.. tp ada crtain boys yang tak suka mcm tu, diorng jenis cepat emo yang mana akan emo bila kena drop mcm tu.. last2 ruin relationship.. mayb emo, mayb ego..

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Rtp Farra Arisha said...

chill. terlihat banyak perbezaan di antara persahabatan lelaki dan perempuan. yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan.

Finaz Jaafar said...

tipu tipu ! hahahaha
kite dgn kwn pmpuan kte main love2 camtu smpy skrg ok je..InsyaAllah selamanye..doa2 la..

eh kite pmpuan, ckp dgn lelaki mcm men's friendship jgk..wee~

Uchi kay-f @hmad said...

2-2 ade pro dan kontra!

Asrul "iLham" Sany said...

dah dapat B, kawan2 pun dh lupe :D

Asrul "iLham" Sany said...

maksud aku, member2 kalau dah ada kesayangan a.k.a 'B' gelaran pendek untuk hubby/baby/babi terus lupa member2 rapat kannnn...kah3...

Hanie Dew said...

saya TAK SETUJU!! .. boleh. tetibe kan. tak apply kat keseluruhan okey.

syabab jeles?? gi la bodek zuan. lainkali dia bagi kat ko plak. =)

ubaidillah zulkefli said...

oke ini 9gag..wkakakaka..
aku stuju ngn mende neh! fakta broo

Jue said...

hahaha ade kbenarannya jugak beb

Jue said...

hahaha ade kbenarannya jugak beb

macam2 iklan