ukhwah syabab

Wednesday, November 2, 2011

Syabab VS Spiderweb

salam,dengan ni mohor2 besar mengisytiharkan blog ni akan disawangkan dengan jurus tarantula buat sementara waktu... kenpa?berdasarkan wordless semlm... sila rujuk di sini

kalo korg pasan "paper" setiap subjek tue deret jer xde rehat2... so memang kene pulun sikit la..sbb igt kn ade gap bole la nk goyang kaki jap..meleset same sekali..nampak sgt niat tuu tuhan xrestu.. so demi mase depan yg cemerlang n smengat tgk blogger yg grad baru2 nie ngn 1st class degree wat syabab cm semngat lak nk belaja..acecece ayat xmenahan... sila terase spe yg 1st class tue..hihihihi..

plus subjek2 yg dipertandingkan(wahh lagi ayat bombastik) sgt2 challenging... so mksdnyer xsusah dan xsenang...

walobagaimanapun syabab still akan jalankan aktiviti blogwalking bila tgh freetime atau tgh pressure.. ehemm mcm xsabo lak nk stress sbb exam.. syabab bw bukannya buang mase lapang tp nk cr ketenangan sbb bila bce blog2 anda sume wat syabab suka,sedih,ketawa n rase mcm2 ada..ni salah satu cr terbek bila kita sume sedang stress...wahhh syabab ngh puji blog korg2 tue sila mek credit sknk.... sgt general statement ni sbb xnk meninggalkan mana2 blogger..

tp kekadang syabab ni degil so disebabkan kedegilan n kenakalan diri ni so ade potensi membuat entri.. hehe tp hopefully memang xkan ganggu timing revision la.. xleh nk stdy sknk nie kene wat revision je.. las2 minit ni...keke..

lastly syabab mengucapkan pade sume blogger beragama islam salam aidiladha n nasihat utk diri sendiri n teman2 jugak tuk sama2 kita belajar n hayati makna pengorbanan...

p/s: doakan yg terbek tuk syabab e..doa anda sume amat2 syabab hargai...huhu wahh cm nk pegi perantauan lak...(^_^)Y

18 comments:

Cik Jannah said...

waaa.. sudah mau exam ya? semoga dpt dean list wakk !

syabab said...

cik jannah>xtually lom agi..nex week start stdy week...minggu selepas tue baru strt exam...hehe

Pocket said...

pergh!! exam ko.. menakutkan nyer tajuk :) heheh,
tak per!!
pulun beb!!
kejap jer.. nikmatnya everlasting nanti :)

syabab said...

pocket>hahah...aku yg tgk pon da cuak...orite thx bro..

Hanie_Dew said...

tp aku suka exam!

good luck and all the best to you.

kalau stress singgah la blog kitorang. gi baca kisah cinta aku the sequel kat sidebar tu. hahahhaa.

pink perty tu mmg girls je allowed. ada lisa surihani yeaaahhhh!!!

jue mmg dah sihat sbb pagi tadi on the phone dgn dia dgr dia gelak yg luar biasa. kompem dah sihat tu.

Asrul "iLham" Sany said...

gudluck dude

:D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

gud luck.. jgn rajin BW je malas study. :D

reez said...

Good luck for ur papers dan selamat aidiladha

Ri said...

moga dipermudah segala urusan yg bermanfaat- baik utk study atau exam atau ape2 juga lah :)
aamiin

W@WA said...

gudluck wei.. jgn kompius2.. hehe

dhiera said...

good luck syabab! dan salam aidiladha~

Saiazuan said...

moga2 mudah je ko jwn soalan exam tu amin :)

Heidi Shafiq said...

slmt hari raya beb.. :)

Saiazuan said...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

aleen aiden said...

gudlak dgn final kau! :)

Hanie_Dew said...

buku study tu pil tido tebaek di dunia. baru fes row mesti ngantuk kan. hahahaha..

masa sekolah menengah kalau aku tak bole tido aku baca buku sejarah. kompem. zzzzzzz

Ain Atika Zailani said...

huaaaa...exam...banyakkan berdoa n struggle ye !!! heheh good luck syabab!!!!=D

Pocket said...

daaann kelmarin patutnya abih dah exam ko...


so acaner? buleh wat ker tuu?

macam2 iklan