ukhwah syabab

Tuesday, November 1, 2011

Lelaki pendiam

syabab suka usha org.. suka tgk attitude org.. suke perhatikan org... sesuka hati je kan nk perhati kan org?errr is my natural abilities xleh nk kawal..hehe.. so syabab nk share to all gulz out there tentang lelaki pendiam
#some gurlz like silent guyz bcos they r mysterious n unique.. ini based on member syabab yg menjadi tarikan ramai gadis sbb sifatnye yg pendiam
#lelaki yg pendiam ni bila dah ngam rapat dorg ni leh jd lebih lawak dr org yg sedia ade suke melawak
#lelaki yg pendiam xsuka kaco life org len...dia hanya dengan dunia dia jerr... mksdnye die xde la suka jage tepi kain org lain... 
#lelaki yg pendiam ni selalunya anak sulung.. ni based on perhatian syabab tgk member2 syabab yg pendiam sumenye anak sulung... 
#lelaki pendiam ni sgt2 sensitif, dia cuma dia xkan tunjuk la..
#lelaki pendiam ni romantik gak n sanggup buang ego nye semata-mata kerana gadis yg dicintai.. haa.. ni pon based on pemerhatian syabab gak ade member syabab uh setau syabab bukanlah org yg jiwang tp kerana awek dia..sanggup beli sabun ukir nama awek dia n wat byk g benda2 yg laki2 bese xmampu wat..semua demi org yg dia cintai..
#tetapi kalo lelaki pendiam dicurangi atau ditinggalkan oleh gadis yg dia cintai dia akan jadi sgt2 patah hati.. hmm ade sampai satu peringkat tuu depresi tahap infiniti.. huhu yelah sbbkan dorg seorang yg pendiam dorg xkan citer luka yg dorg pendam akhirnya luka tuu memakan diri sendiri... syabab ade member cmnie syabab nk tolong tp sbbkan dorg da terbese dgn "lone ranger" pe yg mampu syabab wat ialah perhati dr jauh.. cuma bila diorg tenat syabab jage r.. cianlak tgk member dipermainkan smpai thp nie..huhu.. 
#lelaki pendiam ni xsuka org amek tahu hal die unless org tuu dia sgt syg.. sbb tulah syabab xleh nk jge member syabab uh sbb syabab belom jd org yg dia syg..hehe bunyi cm gay lak.. 
#lastly,lelaki pendiam ni suka diberi perhatian oleh org yg dia syg sbb tue dia sanggup citer byk benda pd org yg dia syg..haa sampai tahap tuu kasih syg seorg lelaki yg pendiam..

ini hanya sekadar pemerhatian n pandangan peribadi syabb tentang lelaki pendiam... so gurlz out there if u get lelaki pendiam as yor bf jagelah leklok sampai kawin n beranak pinak.. dorg ni jenis lelaki yg setia... based on my observation la...

p/s: syabab perasan kebanyakan blogger lelaki jenis yg pendiam kt dunia realiti..ehem..nk perasan jap..

15 comments:

Saiazuan said...

aku anak sulung, but got 2 characteristic, boleh jadi pendiam dan bleh jadi gila-gila xD

syabab said...

saiazuan> haha...sama la ngn syabab leh jd pendiam n gila3.. syabab bukan anak sulung tp lelaki sulung kira nk gak la...hehe

sYukCurz said...

aku pendiam tak?

syabab said...

syukcruz> nth la bro xkenai agi...hehe.. tp bro ni suka berpujangga mesti leh la nk dikategori pendiam kut..errr ke x?nth la..hehe

Lelaki Ini said...

aku boleh jadi pendiam!
aku boleh jadi byk cakap!
cmne tue..
hahaha

Hanie_Dew said...

nak cakap ko lelaki idaman gulz la kan. hahaha..gurau je.

betul tu lelaki pendiam ni sgt attractive sbb macam ada pesona tesndiri. aku sendiri suka lelaki pendiam.buah hati aku pun pendiam. hehehe.tp sekali dia buat lawak pecah perut gelak guling guling.

reez said...

pendiam.interesting facts bro

Edy Fee said...

sush nak judge lelaki pendiam ni..seribu rahsia

aleen aiden said...

xsuke lelaki pendiam.sebab nanti kang klo 2 2 diam nak jadi ape?heee

Asrul "iLham" Sany said...

aku lebih kepada listener dari bercakap.

cuma ngan kesayangan je aku cakap byk sket hahahaha

syabab said...

hanie_dew> ehem2.. xde la nk kate aku pendiam...haha.. acece dia pon nk gak kate bf die pendiam...layan..hehe...tp mang laki pendiam nie interesting...hehe..bukan ckp sal syabab e..haha

reez>kan2?sgt interesting...so bro pon pendiam gak x?hihihihi

edy fee>yup agree sbb tue kalo berkawan pun kene ansur2 xleh men langkah maut jer memang die xleh nk berkawan r...

aleen aideen> sbb tuu pompuan kena talkative.. laki suka dgr pompuan membebel..hihihi..

asrul "ilham" sany> haa ni la bukti laki pendiam...hahahah

Ri said...

hmm.. tk pasti aku jenis pendiam ke idak :P

syabab said...

ri>xpasti tu mksdnyer ade kemungkinan la tue bro pon lelaki yg pendiam..hehe

Addin said...

ada betul nya juga :) kawan addin ada yang jenis pendiam dan dia memang ada ciri ciri yang macam tu . hoho

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

macam2 iklan