ukhwah syabab

Monday, December 26, 2011

Syabab n open house,,

selamat ptg syabeebs.
hari ni syabab cuti..teehee.. so td syabab berpeluang g open house yg dianjurkan oleh my ex high school..
Kajang high school..
suasana kt sana sgt meriah cm concert pon ade gk makannn perrghh...
artis yg ade cm rushmanoo (betul ke syabab eja nie) n lain2 yg syabab xigt nme die..
1st time tgk my ex school wat events beso besoran... td giler packed ramai sgt org..huhu
kenyang memglah kenyang tp ade certain attitude yg syabab xberapa suka dlm events uh...
sikap peniaga pade customer..
maybe sbb cm mknn die kene sediakan dh abiskan n kene wat semula wat peniaga uh cm pressure la nk kene sediakan makann lg..p itu xmenjadikan seseorg peniaga uh ade hak tuk marah xtentu pasai kt customer..huhu
syabab antara mangsa kejadian la ase cm nk tutp muka lari dr ctu cm segan la kene marah ngn org uh yelah syabab ni alang2 amik minuman ato makann syabab mek tuk member sekali kalo tp peniaga tu xkasi xleh xper la tp xyh smpai nk tengking2 tul x??huhu tp syabab phm maybe sbb ramai sgt yg makan dua tiga kali wat bajet penyediaan makann die uh lari ckit.. but in the end of the day itulah open house kita xleh nk predict specific jumlah bpe ramai yg hadir so kene lah well prepared..eneway syabab enjoy je maknn kt ctu ngn artis2 yg ade..
wahh sknk nk tido dlm kekenyangn...hehe bukan selalu dpt cuti nih...heee~~ jom layan video nie.. "budi bahasa budaya kita"

p/s: xdan timbalan perdana menteri nk buat perasmian syabab ngn member2 dh lek da... siyes lame nk nunggu lepas mkn balek...hihihi...

3 comments:

Edy Fee said...

sama la cuti/hehe (nak jugak sama)
hurmm bestnye ade re union..bestnye

Hanie_Dew said...

wowowee event ape tu sampai timb PM dtg nak wat persamian.

giler garang peniaga marah customer. kalau ak jadi ko aku hempas balik air tu atas meja depan dia.

syabab said...

open house krimas la tu yg tan sri muhyiddin yassir wat perasmian..hihi

macam2 iklan