ukhwah syabab

Thursday, December 22, 2011

kebaikan adelah penyakit berjangkit...



p/s: sometimes thing we make doesn't mean is a thing to do..

10 comments:

Hanie_Dew said...

agree.

Asrul "iLham" Sany said...

tol tu :D

Pocket said...

so bekawan la ngan yang baik baik,
moga berjangkit

Saiazuan said...

kwan yg baik susah nak carik nowadays pocket, huhu lama x mai blog ni, nice header u got there :)

Edy Fee said...

bgus la klau pyakit tyg mcm tu.hehehe yang lain tu tatau lg

syabab said...

hanie> ;)

asrul>so kawin kt syrena ngn laki yg bek aww..hehe

pocket>yup but pocket if u yorself leh spread kt org len pon org len leh jd bek mksdnye bukan org bek je yg xbek pon bole je jd bek...

saiazuan>its oke jue ckp da zuan bz so i understand n thx a lot for the header..hehe

edy>yg len tue xmo2..haha

Jue said...

agree! tak kiralah ianya mgambil masa pendek atau panjang, x rugi kalau kita sebarkannya

teringat bdk ofis ckp bos aku dah brubah semenjak aku join company tu..woohoo!!

**bole aku rasa ayat pocket tu mcm romantik..hahaha Hanie dgr ni, muntah hijau! haha

Cik Jannah said...

betul ! hehe

YOUsoF said...

LIKE entri ni!!


Sama jugak dengan senyuman. Mudah berjangkit. Senyuman/ kebaikan yang paling kecil pun mampu menceriakan hari seseorang.. ;)

Hanie_Dew said...

aku dah muntah pelangi dah jue oit. tapi aku heran kenapa hanya 22??

macam2 iklan