ukhwah syabab

Wednesday, December 21, 2011

Wordless wednesday #4

credot to: farhanbakri
p/s: defend yg bagus tuk xkene kaco ngn laki...hehe

5 comments:

Pocket said...

terus kena cop wanita tak menjaga adab.. hahahah:D

Hanie_Dew said...

aku mmg pernah jumpe girl cenggini. speechless jadinya sampai aku pandaaaang je diorang sampai tak perasan diorang jeling aku balik. hihihhii..

konde said...

ahahaha ternyata luar berbeda dalamnya

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

YOUsoF said...

Kehkehkeh...

Kecantikan luaran tak menjamin kecantikan dalaman. ;)

Anonymous said...

owh...ada satu kejadian juga yang saya saksikan recently...

saya tgh duduk sendirian kat secret recipe, then datang seorang perempuan islam bertudung duduk join kawan2 nya (i guess her office colleague)..
SUDDENLY!!!! owh... suddenly dia merokok... and i was like *numb... speechless....

=( saya sedih dengan muslimah begini......

~salam, saya yang baru bump with your nice informative blog... keep up!

macam2 iklan