ukhwah syabab

Monday, October 17, 2011

citew2 konvo #2

haa.... ingat xsemalam aku citew sal konvo uh... aku punye excited tgk org konvo uh xhilang g...so tuk wat entri ni aku siapkan esememnt aku dulu... oke..perlu kew mention ko siapkan esement tuu... hmm biaq pi la kt aku..lalalala~
okeyh2 so pe jew yg menarik kt konvo uh... beside tgk graduan2 yg cun melecun..? but siyesly mang cun kot graduan2 pompuan kt sini..err.. oke fine... mane la xcun... dorg make up.. mak aih supe mcm nk kawin hbq kt unk... akak aku dikecualikan.. die make up bese2 je... lalala~~ tp xsmua la cmtu..lg pon aku rase xsalah kot dorg nk make up bak nak rak... dis is the big events for people who no longer be a student...so ofcos la nk konvokesyn uh be somethin yg memorable an... so aku sokong kalo graduan2 pakai mekap tebal2...hehe..
bunga.... bunga...n renovation of bunga? yup...
same ade aku ni sgt2 tipikal ataupon mang ni 1st time g tgk org konvo...
aku xleh imagine tgk byk sgt bunga2 dijual tp ade teddy bear yg ditacap kt bunga uh...
mostly cmtu kot bunga2 yg dijual...
maybe sbb aku hanya org bese2 ja tp letak teddy bear kt bunga?hmmm... ternyata aku agak kuno di situ sbb nothin about it make me like the whole bunga2 things...
dats why aku prefer bunga yg lebih bese as long as xover done n akhirnye aku memilih tuk memberikan akak aku bunga yg cmnie...

xtually bukan aku yg pilih tp adik pompuan aku yg pilih... hmm oke la kot tp harga nk tau??rm30... which is standard kot...sbb mostly bukan hbq kt unk above rm40... so better kalo sblm korg nk konvo beli bunga siap2 kt umh... lg murah...hihihihi...

bunga tuu pon beli las2 minit adik pompuan aku nk sgt kasi bunga kt akak aku selepas die kuar dr dewan uh..hmm aku folo jela...

aku rase kn seminggu ni mood konvo aku masih fresh... so jgn termuntah lak kalo seminggu ni entri sal konvo jer...haha...

semlm ku bertindak sbg photographer... actually is my 1st  baby step of becoming a profesional lah sgt cameraman... byk lagi nk kene belajar nie... xper slow2...

click pic kt sini kalo korg nk tgk animasi.. aku xtau nk bg die auto animasi cmne..hehe

eneway pic ats ni adelah antare aktiviti yg dijalan kn di sane... they called it mini games.... sonok tgk dorg amek2 blok kayu ni tuk wat jadi lebih tinggi... yg sonok bila ade yg men nie smpai melatah apabila blok2 kayu ni jatuh... wahh agak skema pulak ayat aku nie... hmm lupekan... nantikan selepas ni kejadian paling menarik after konvo... aku ase cm ade jew yg aku lepe nk mention...hmm xpela... nantikan sok aku citew kejadian yg sgt2 menarik after konvo....hehe... xnak citew sknk xbest...sbb citew ni dah xde kaitan tentg konvo tp lebih pade pejalanan nk balek umah...hehe... nantikan la yer.. tu je kot nk update...

p/s: mesti seronok kalo dpt baling topi graduan uh setinggi langi..lalalalal~~

2 comments:

Saiazuan said...

huyo tginya blog kayu tu.. :D

eman said...

saizuan>haha... leh la...

macam2 iklan